Om Kotte Management

Vi är ett etablerat artistföretag med över 30-års erfarenhet. Låt oss boka din nästa artist. Vår specialitet är svenska artister med en stor låtskatt. Vi hjälper dig att finna rätt artist för rätt tillfälle. De artister vi arbetat längst med är Eldkvarn (20 år) samt Tommy Nilsson (25 år). Om inte någon av våra egna artister passar i ditt sammanhang, fråga oss. Vi kan finna rätt artister till de flesta event och festivaler. Med så många år i branschen har vi ett stort kontaktnät över hela norden och Sverige. Artister är vår specialitet och bokningen ska vara okomplicerad och trygg. Testa oss.

Vi har rest i hela norden och kan alla spelplatser, hotell och folkparker värda namnet. Det händer även att Kotte Management är arrangör av egna konserter och spelningar. Men oftast är det externa bokare, nöjesetablissemang, eventföretag, festivaler och shower som bokar våra artister. Det är inte heller ovanligt att privatpersoner hör av sig direkt till oss för att boka en artist till en fest. Det kan handla om Bröllop, 50-årskalas eller kanske företagsfest. Vi agerar också som management för vissa av våra egna artister. Det vill säga, vi sköter andra delar av en artists karriär som exempelvis avtal och förhandlingar, överenskommelser med skivbolag och karriärplanering samt sponsorer / merchendise.

Eventplanering?

Vi kan även stå till tjänst med övriga delar som gör en fest eller ett event lyckat. Vi har alla kontakter som krävs i form av ljud, ljus, scen, catering, tält och projektledning med mera. Hör av dig till oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan bli din eventpartner.

Kotte_UC