Uddevalla och Linköping! Nu presenteras fler datum på Attentats jubileumsturné ”Svart får i 40 år!”

Linköping och Uddevalla är två av de platser i Sverige där attentatintresset är som störst, så det är ingen slump att dessa orter finns med på turnén. Fredagen den 20 april spelar Attentat på ”Palatset” i Linköping. Info om biljettförsäljning och annat får du på Palatsets webbplats inom kort. Lördagen den 28 april spelar Attentat på Mortens Krog i Uddevalla. Snart info på Mortens webbplats kring förköpsbiljetter, tider, mat etc.

I år är det 40 år sedan Attentat bildades. Det firas med en kortare turné i Sverige där material från hela karriären kommer att spelas, men främst äldre låtar är aktuella.

Premiärspelningen blir som tidigare rapporterats på Punkhelgen i Hultsfred fredag 13 april tillsammans med bland annat TV Smith från legendariska The Adverts. Mer om punkhelgen här! Det blir första gången på tre år som det klassiska punkbandet från Majorna står på scen! Om någon vecka presenteras fler turnédatum. Är du arrangör och intresserad av att boka Attentat så hör av dig till Kotte innan det är försent! Ledigt datum: fredag 27 april.

Turnén är döpt till ”Svart får i 40 år”, och givetvis kommer det bjudas på en del extra upptåg under vissa av spelningarna. En utställning kommer att visas någon gång på en eller flera platser i Göteborg under året. Ett fett livealbum från Pustervik och Musikens hus inspelad under de senaste åren kommer att släppas, liksom en återutgivning av en tidig vinylsingel med bonusspår. Samt jubileums merchandise. En omröstning om vilka låtar Attentat bör spela under turnén kommer att hållas på Attentat Officiella facebook.