Om Kotte Management

Vi är ett etablerat artistföretag med över 35-års erfarenhet. Låt oss boka din nästa artist. Vår specialitet är svenska artister med en stor låtskatt och även internationella artister. Vi hjälper dig att finna rätt artist för rätt tillfälle. De artister vi arbetat längst med är Eldkvarn (20 år) samt Tommy Nilsson (25 år). Vi kan finna rätt artister till de flesta event och festivaler. Med så många år i branschen har vi ett stort kontaktnät över hela norden och världen. Artister är vår specialitet och bokningen ska vara okomplicerad och trygg. Testa oss.

Vi har rest i hela norden och kan alla spelplatser, hotell och folkparker värda namnet. Det händer även att Kotte Management är arrangör av egna konserter och spelningar. Men oftast är det externa bokare, nöjesetablissemang, eventföretag, festivaler och shower som bokar artister genom oss. Det är inte heller ovanligt att privatpersoner hör av sig direkt till oss för att boka en artist till en fest. Det kan handla om Bröllop, 50-årskalas eller kanske företagsfest.

Eventplanering?

Vi kan även stå till tjänst med övriga delar som gör en fest eller ett event lyckat. Vi har alla kontakter som krävs i form av ljud, ljus, scen, catering, tält och projektledning med mera. Hör av dig till oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan bli din eventpartner.

Kotte_UC