Den stora succén med Club artist30+ som drivs av Tommy Nilsson & Kotte Ohlsson fortsätter i höst, den 29/9 är det dags igen att fylla Mortens krog. Pianobar med bästa pianister, 80-90 talshits på dansgolvet varvat dom två sista timmarna med dom senaste hitsen.På stora scenen har vi ATTACK
Vi kör stenhårt på vår 30 årsgräns, fyller man under 2017 30 år så ör det OK

ATTACK – OOA HELA NATTEN
Är det verkligen möjligt att en enda låt kan hålla igång ett rock-band i mer än 36 år? Jo, i det här fallet är det faktiskt så. Rockbandet Attack fick en gigantisk hit 1981 med OOA HELA NATTEN, en låt som lever än idag och spelas flitigt på så skilda ställen som discon, dagis, Finlandsbåtar, alla tänkbara radiostationer, studentfester, karnevaler, jubileum, ja, kort sagt så fort det är fråga om glädje, energi och gemenskap så dyker låten upp.
Den har spelats in på över 12 olika språk (inkl M.A.Numminens obskyra finlands-svenska version) och av en mängd olika artister, nu senast Panetoz som fick en hit ytterligare en gång med den.
Men här är originalet, ATTACK lett av Rosa Körberg, Åke ”Dr Åke” Eriksson och PJ Jägerhult. Med samma energi och spelglädje som aldrig verkar sina för Attacks del. Riktig svensk rockmusik.