Det blir sång i olika genrer när det återigen är dags för Lotta Engberg att inta Liseberg i sommar. Folkkära artister är redo att sjunga upp tillsammans med Lotta på stora scenen med stjärnor som Tomas Ledin, Peg Parnevik, Christer Sjögren, Shirley Clamp, E-Type och många fler. Den 19 juni går startskottet i hjärtat av somriga Göteborg.
– Det känns så himla härligt att sommaren kickar igång på riktigt igen i och med Lotta på Liseberg och jag ser så mycket fram emot att gästas av alla fantastiska artister som ska inta scenen tillsammans med mig! säger Lotta Engberg.
Under åtta måndagar i sommar kommer tittarna få se Lotta på Liseberg i TV4 direktsändas från Göteborg. Lotta Engberg har bjudit in en härlig blandning av folkkära artister som ska få Liseberg och publiken i tv-sofforna att sjunga och gunga med tillsammans med henne själv och kapellmästaren Andreas Landegren. Bland artisterna som kommer att uppträda i årets säsong finns Måns Zelmerlöw, Elisa Lindström, Arvingarna, Lill-Babs, Siw Malmkvist & Ann-Louise Hanson, Robin Bengtsson och LaGaylia Frazier.
Det är nionde året i rad som TV4 direktsänder Sveriges gladaste allsång och har de senaste åren varit ett av TV4s mest populära program. Sittplatsbiljetter till alla sommarens föreställningar släpps den 12 juni klockan 09.00 på Lisebergs hemsida
———————————————————-
17 juli: Robin Bengtsson, Shirley Clamp, Tommy Nilsson och Shirin.