Torsdag 17/5, fredag 18/5, lördag 19/5 Victoriateatern i Malmö
Starka texter fyllda med värme och gärna lite melankoliska melodier tillsammans med luftiga produktioner är Tommy Nilssons signum. Med sin känsliga röst och omisskännliga klang har han blivit en älskad artist över generationer.

Tommy Nilsson är artisten som gett oss moderna klassiker som ”Öppna din dörr” och ”Allt som jag känner” och nu är aktuellare än någonsin. Senaste tiden har varit hektiskt med en mängd TV-framträdanden, bland annat i TV4s ”Så mycket bättre”, och turnerande både med ”Diggiloo” och en turné i egen regi våren 2017 som blev kritikerrosad över hela landet.

Tommy har haft en lång karriär som började i rockbanden Horizont och Easy Action och fortsatte till att bli den folkkära artist och upphovsman till några av våra allra käraste ballader som han är idag. Tommys låtskatt och flertalet stopp på Melodifestivalen har resulterat i inte mindre än sju topp-tio singlar, en Guldskiva och en Rockbjörn.

Tommys tolkningar i ”Så mycket bättre” ger ytterligare bredd till repertoaren. Missa inte detta tillfälle att möta Tommy Nilsson på Victoriateaterns intima scen. Efter konserten signerar Tommy skivor.

http://www.victoria.se/sv/program/17-19-5-tommy-nilsson