’Borås Punk Night #3”
Det är med oerhörd glädje Klubb Undergrunden kan presentera ett av Sveriges mest legendariska punkband på Pumphusets scen i Borås.
Som supportband för kvällen spelar även Boråslegendarerna Råttorna som inte spelat live i Borås på minst 10 år och punkrock/garage bandet Bottlecap från Göteborg som tidigare i höst släppte sin senaste skiva vid namn Off Pressure.

Attentat kommer från en bejublad jubileumsturné ”Svart får i 40 år” under 2018, då man bland annat spelade för två utsålda Bellmans Salonger i Göteborg och fick krogen att efter första besöket installera både ny scen och en större bar. För den som aldrig besökt en Attentat spelning kan det vara dags för ett studiebesök. Du kommer uppleva ett samspel mellan ett urtajt band och en lättflörtad publik som pågår från sekund 1 till att sista extranumret spelats. Allsång, dans, glädje, ilska och sorg, allt i en svettig förening.

Bottlecap är en explosiv audiovisuell rock ‘n’ roll-upplevelse vars mål är att lämna publiken svettig, taggad och med ett leende på läpparna. Alltid klädda i gult och svart. Alltid redo. Alltid Johan Reiman, Gustav Påhlsson och Pontus Robertson. Borås och Klubb Undergrunden kommer att få sig en god dos av det vi kallar Rock ’n’ Roll. Senast Bottlecap spelade live på Klubb Undergrunden var som support till Troubled Horse och de som var där och då minst det som igår.

Boråsbördiga Råttorna huserade flitigt på rikets punkscener under 80-talet. Men 1988 försvann de ner i kloakerna för gott… Eller? Dom har synts ovan mark vid ett ytterst fåtal tillfällen sedan dess.
Nu är det dags för dem att klättra upp i rännstenen än en gång och denna gång för första gången på 10 år visa Boråspubliken vart skåpet skall stå. Gör er redo människor.

Info om eventet kommer att löpande läggas ut i eventet.
Biljetter ute Nu via Tickster, Se länk i eventet.

// Ulf & Anne
Kulturbolaget Bara Gört i mycket gott samarbete med ABF Sjuhärad, Fristads, Qtech, KulturUngdom, Svensk Live och Kulturrådet.