Fredag 20 januari är Musikplats Stockholm tillbaka efter juluppehållet. I årets första program uppträder Tommy Nilsson live och nya stjärnskottet Janice gästar för intervju.

Det är dags för en ny säsong av Musikplats Stockholm. På fredag kickar programledaren Fredrik Eliasson igång musikshowen igen efter juluppehållet med intervjuer, livekonserter och test av ny musik.

I säsongspremiären uppträder ingen mindre än Tommy Nilsson på vår livescen. Efter höstens medverkan i teveprogrammet Så mycket bättre laddar den populära sångaren för album och turné i februari. Innan dess möter Tommy Musikplatsens publik och du kan se den direktsända spelningen på plats i vår musikstudio i Radiohuset. Läs mer i Musikplats Stockholms Konsertkalender.

Stockholmsartisten Janice spås att gå en strålande karriär till mötes. Efter flera år i Tensta Gospel Choir och som sångerska bakom Sabina Ddumba satsar hon nu på en egen solokarriär. Många tippar att Janice kommer att stå för ett av årets stora genombrott och i säsongspremiären gästar hon Musikplatsen för intervju.

Musikplats Stockholm, fredag 20 januari klockan 11-13 i P4 Stockholm.